بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف خبر شهرآرانیوز تأیید شد | استقلالی‌ها با ماسک راهی اصفهان شدند اردوی پرسپولیس در ترکیه قطعی شد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و استقلال | مهم‌ترین بازی برای پرسپولیس! روبرتو پیاتزا فردا (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) به ایران می‌آید تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و هوادار | آخرین بازی ستاره‌ها روابط عمومی فدراسیون فوتبال هم تأیید کرد | مسابقه ایران و کره شمالی با حضور بانوان در مشهد تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام شجاع: به‌دنبال تشکیل یک تیم خوب از دل مسابقات جام شهر هستیم خاموشی ادامه‌دار چراغ کشتی لیست کارتال در کشوی درویش خاک می‌خورد | اردوی ترکیه هم قطعی نیست اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال
سرخط خبرها

بازی بزرگ لیورپول و رئال در پاریس| معلم آلمانی چشم‌در‌چشم کارلتو

  • کد خبر: ۱۱۰۳۱۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
بازی بزرگ لیورپول و رئال در پاریس| معلم آلمانی چشم‌در‌چشم کارلتو
سرمربی ایتالیایی برای جاودانه‌شدن باید یورگن کلوپ را از پیش‌رو بردارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بازی امشب می‌تواند برای کارلو آنچلوتی یک روز تاریخی و رکوردشکن باشد؛ اما این مربی ایتالیایی برای ثبت در تاریخ به سد محکمی برخورد کرده است. شاگرد اول مدرسه فوتبال آلمان قطعا حریف سرسختی برای رئالی‌ها خواهد بود. کارلو آنچلوتی در پاریس می‌تواند بهترین فصل فوتبالی‌اش به‌عنوان یک مربی را کامل کند.

مرد ایتالیایی رئال‌مادرید پس از قهرمانی سوپرکاپ اسپانیا و لالیگا حالا به‌دنبال قهرمانی چمپیونزلیگ است؛ اتفاقی که به وی اجازه خواهد داد بالاتر از باب پیزلی و زین‌الدین زیدان، با چهار قهرمانی چمیپونزلیگ، پرافتخارترین مربی این تورنمنت شود. در‌واقع سن‌دنی‌پاریس امشب می‌تواند شاهد یک رویداد تاریخی باشد.
فقط چند هفته پس از رکوردشکنی تاریخی آنچلوتی به‌عنوان تنها‌مربی که توانسته است در پنج لیگ معتبر و بزرگ اروپایی تیم‌هایش را قهرمان کند، او در آستانه یک رکورد تاریخی دیگر قرار دارد. مانع بزرگ پیش‌روی کارلتو یک مربی آلمانی است؛ یورگن کلوپ.

از سال ۲۰۱۹ همه تیم‌هایی که فاتح لیگ قهرمانان شده‌اند، یک مربی آلمانی را روی نیمکت خود داشته‌اند. در فینال سال ۲۰۱۹ لیورپول با هدایت کلوپ توانست ۲ بر ۰ تاتنهام را شکست دهد. سال ۲۰۲۰ بایرن با هانسی‌فلیک توانست پی‌اس‌جی را ۱ بر ۰ مغلوب کند و سال گذشته نیز چلسی با توماس توخل توانست از سد منچسترسیتی عبور کند. پیش‌از‌این، زین‌الدین زیدان به‌عنوان یک مربی فرانسوی توانسته بود سه دوره متوالی رئال را قهرمان کند.

فوتبال اروپا در سه سال گذشته تحت‌سیطره مدرسه فوتبال آلمان بوده و در این تردیدی نیست. کلوپ، فلیک و توخل احتمالا با در‌اختیار‌داشتن بهترین لیورپول، بایرن و چلسی تاریخ و با سودجستن از ایده‌های جدید و خلاقانه خود، توانستند بر بام فوتبال اروپا قرار بگیرند. وجه‌مشترک تیم‌های این سه مربی آلمانی، جدیت، ارائه بازی پرفشار با توان بدنی بالا و پرس شدید حریف در تمام نقاط زمین (ویژگی بارز فوتبال آلمان در تاریخ)، بوده است. مربیان آلمانی خودشان را در سطح اول فوتبال باشگاهی اروپا ثابت کرده‌اند، درست در سال‌هایی که تیم ملی آلمان از روز‌های اوجش به دور مانده و دریایی از تردید و ابهام است.

در مقابل این دیوار سخت و رسوخ‌ناپذیر آلمانی، به کارلو آنچلوتی می‌رسیم؛ مربی ایتالیایی قدیمی فوتبال که روی تاکتیک‌های سنتی و نیز تجربه‌اش برای موفقیت حساب باز کرده است. کارلتو به‌عنوان مربی اولین‌بار سال ۲۰۰۳ با میلان قهرمان چمپیونزلیگ شد. همان سال یورگن کلوپ در دسته دوم فوتبال آلمان مربی ماینتز بود و با این تیم موفق به صعود به بوندس‌لیگا نشد. هانسی فلیک در دسته سوم هدایت هوفنهایم را برعهده داشت و توخل نیز مربی تیم کمتر از نوزده‌ساله‌های اشتوتگارت بود.

آنچلوتی همچنین در سن‌دنی می‌تواند رکورد برتر و تاریخی مربیان ایتالیایی را بهتر کند. مربیان ایتالیایی در‌مجموع یازده قهرمانی چمپیونزلیگ را کسب کرده‌اند و از‌این‌حیث بالاتر از مربیان اسپانیایی و آلمانی با ۱۰‌عنوان قهرمانی قرار دارند. نِرِئو روکو و آریگو ساکی با اینتر و میلان دو بار این عنوان را کسب کردند. جیووانی تراپاتونی یک‌بار یوونتوس را قهرمان اروپا کرد. فابیو کاپلو، مارچلو لیپی و روبرتو دی‌متئو نیز با میلان، یووه و چلسی بر بام فوتبال اروپا ایستادند. امشب چشم امید ایتالیا به کارلتو است؛ پیرمردی کهنه‌کار برابر کلوپ، شماره‌یک مدرسه فوتبال آلمان. کدام‌یک برنده خواهد شد؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->